Català | Castellano

AVÍS LEGAL

SATAC SL:

Els textos, imatges i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de SATAC SL, o de les seves respectius fabricants. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, té de tenir el consentiment per escrit de SATAC SL, excepte quan s'indiqui el contrari. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines exteriors, de les quals SATAC SL no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests enllaços.

SATAC SL es reserva el dret a modificar unilateralment la presentació i configuració del propi web, així com els corresponents serveis i les condicions necessàries per al seu ús. També pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí exposada. SATAC SL no es fa responsable de cap dany directe i indirecte que pugui ocasionar l'exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o de l'ús que d'ell es pugui fer.

Les dades personals que ens faciliti formaran part d'un fitxer automatitzat administrat per la nostra empresa SATAC SL li assegura la privadesa de les seves dades i que no els compartirà amb empreses alienes.

Recordem que vostè té dret d'oposició, accés, rectificació, consulta i cancel·lació de les seves dades personals, pel que podrà exercir tals drets dirigint-se a la nostra empresa: comercial@satacsl.com

SATAC SL.
C/Almeria, S/N - Polígon Quatre Pilans 25197 Lleida
Telf. 973 211 820 | Fax 973 212 026
Email: comercial@satacsl.com

DEMANI PRESSUPOST

A Satac et preparem un pressupost acurat sense cap tipus de compromís.

Envia'ns el següent formulari i ens ficarem en contacte amb vostè.

Formulari de sol·licitud
CONTACTI AMB SATAC

C/Almeria, S/N - Polígon Quatre Pilans 25197 Lleida

Telf. 973 211 820 | Fax 973 212 026
Email: comercial@satacsl.com

Formulari de contacte
Segueix-nos a Facebook Twitter

© 2011 SATAC SL. Avís legal
Contacte: 973 211 820